Ce nu a făcut Timofti, face Plahotniuc

Aurelia Peru, ex-consilier prezidențial pe probleme politice, constată că inițiativa PDM de a modifica Constituția privind introducerea articolului „Integrarea europeană” a fost lansată la 29 iulie 2016 de către fostul președinte Nicolae Timofti.

„Vreau să remarc cu mândrie că prima dată această inițiativă a răsunat în discursul președintelui Nicolae Timofti, la 29 iulie 2016”, a scris Peru pe o rețea de socializare.

Aurelia Petru a amintit că Nicolae Timofti a făcut propunerea respectivă la o ceremonie de anul trecut cu ocazia a 22 de ani de la adoptarea Legii Supreme.

Foto: adevarul.ro

3 Comments

  1. Poate ca Timofti nu a avut puterea sa implimenteze acest fapt, dar acum Plahotniuc precis ca o duce pina la capat. Daca face asta, cred ca stiu deja pe cine sa votez la alegeri.

  2. Acum se vor vedea care sunt adevărații pro-europeni! dacă se vor uni în jurul acestei inițiative sau vor accede la partea lui DOdon!

  3. Timofti doar a vorbit… O promisiune care nu si-a indeplinit-o. Rau de ca vorbit pot vorbi toti, da de facut putini sunt cei care fac

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*