Ceban îl invită pe Năstase la dezbateri în centrul capitalei

Candidatul PSRM la funcţia de primar general al capitalei, Ion Ceban, i-a făcut o propunere contracandidatului său, Andrei Năstase, sprijinit de PPDA şi PAS, să ia în dezbatere zilnic principalele probleme ale locuitorilor capitalei în cadrul unei discuţii publice în scuarul Catedralei.

„Formatul pe care îl propun este ca jumătate de oră să avem prezentări și dezbateri. Propun ca mâine să începem cu subiectul legat de combaterea corupției în municipiul Chișinău, lupta anticorupție. Fiecare să se expună și să spună care sunt soluțiile pentru a lupta împotriva ei. Aș zice să avem și un moderator, un jurnalist care dorește să fie moderator în această circumstanță. Sper ca Andrei Năstase să accepte această provocare”, a declarat socialistul Ion Ceban, citat de trm.md.

La fel, Ceban a declarat că PSRM e gata să asigure din punct de vedere tehnic buna desfășurare a dezbaterilor.

„Noi suntem gata să asigurăm tot ce este necesar pentru buna desfășurare a dezbaterilor, microfoane, tribune, scaune pentru cei invitați. Poate să vină oricine dorește și are întrebări la noi”, a adăugat Ceban.

În municipiul Chișinău va fi organizat turul doi al alegerilor, în care se vor lupta candidatul PSRM Ion Ceban și candidatul comun PPDA și PAS, Andrei Năstase. La scrutinul din 20 mai Ion Ceban a obținut aproape 41% din voturi, iar Andrei Năstase – puțin peste 32% din sufragii.

Colaj: agora.md

2 Comments

  1. Dar se pare ca Nastase nu prea vrea la dezbateri. El singur a ramas in soc de rezultatul pe care l-a avut si cred ca se teme ca nu cumva la dezbateri sa piarda teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*