Cebotari anunță care vor fi pilonii programului de guvernare al PDM

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, anunță care vor fi pilonii pe care va fi construit următorul program de guvernare al formațiunii. Este vorba despre domeniile educației, infrastructurii și justiției. Despre aceasta politicianul a vorbit la emisiunea „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV.

„Pilonii sunt educația, infrastructura, iar prin ele trebuie să vedeți lucruri mult mai extinse decât doar construcția de drumuri sau apeducte, și justiția cu ordinea publică și securitatea pentru fiecare cetățean. Acestea vor fi obiectivele de căpătâi ale noastre”, a spus democratul.

Vicepreședintele PDM spune că pro-Moldova înseamnă preocuparea cu adevărat de problemele oamenilor. „Să te preocupe cu adevărat bunăstarea, infrastructura, să le creezi condiții acestor oameni. (…) A fi pentru Moldova nu înseamnă să fii contra ei. A fi pentru Moldova nu înseamnă că trebuie să amăgești oamenii, înseamnă să nu dezbini această societate. Pro-Moldova înseamnă că nu ești împotriva nimănui”, a afirmat Vladimir Cebotari.

În ceea ce privește „furtul miliardului”, vicepreședintele PDM spune că din acea sumă au fost recuperate aproximativ 1,7 miliarde de lei. „Doar 400 de milioane au fost recuperate din vânzarea unei părți a activelor unei persoane condamnate pentru participarea la fraudă – Veaceslav Platon”, a declarat Vladimir Cebotari.

În cadrul Adunării Naționale cu genericul „PDM Pentru Moldova”, desfășurată duminică, 21 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale, Partidul Democrat din Moldova a stabilit principiile care vor sta la baza programului său politic în următorii ani.

Foto: moldores.md

3 Comments

  1. nu credeam ca mai vad in Moldova guvernare care sa nu ne frece mintile cu vestul si estul dar sa asculte oamenii si sa rezolve problemele din interior fara sa astepta sa vijna europeanul sau rusul sa arate cum! BRAVO!

  2. Au fost aproape 100 de mii de oameni în Piața Marii Adunări Naționale, membri și simpatizanți ai Partidului Democrat. Nici un partid nu a adunat atata lume

  3. PD a aratat ca este un partid care si-a asumat procesul de guvernare si aduce realizari concrete pentru Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*