Chiril Lucinschi despre relația cu Natalia Morari: „…este complicat”

captură

Ex-deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi a vorbit într-o emisiune la TV 8 despre relația sa cu jurnalista Natalia Morari.

„Și la mine este complicat…”, a spus acesta, după ce acum o lună Natalia Morari a declarat în aceeași emisiune, fiind întrebată despre viața sa personală, că, în prezent, „este mai complicat”.

Chiril Lucinschi a evitat să vorbească mai mult despre relația sa cu Morari  spunând că are dreptul să-și țină închise sentimentele.

„Consider că toată lumea trebuie cu respect să trateze acest drept al altuia și nu trebuie să depășească anumite linii roșii”, a spus Lucinschi.

Fostul deputat a menționat că într-o relație nu există doar frumusețe, ci și multe încercări care trebuiesc depășite.

În primăvara anului 2014, Chiril Lucinschi a divorțat de soția sa Ana, după o căsnicie de 19 ani. Cei doi au împreună patru copii – Petru, Alexandra, Egor şi Pavel. Presa a scris că, după divorț, Lucinschi și jurnalista Natalia Morari au format un cuplu, chiar dacă cei doi au evitat să facă public acest fapt. Anterior, Morari a fost căsătorită cu jurnalistul rus Ilia Barababanov.

LIVE Iubește viața cu Tatiana Granciuc / 26.12.2018

Iubește viața, la tv8 cu Tatiana Granciuc și Chiril Lucinschihttp://tv8.md/live/

Posted by TV8.MD on Wednesday, December 26, 2018

2 Comments

  1. E complicat acum fara banii de la BEM, sa stai in detentie si sa vezi cum “iubita” Morari, continua sa iti cheltuie banii in zadar, asai?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*