Chirtoacă: Am votat pentru un viitor european al Chişinăului

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, care şi-a exercitat astăzi dreptul la vot, susţine că a votat pentru un viitor european al Chişinăului şi pentru o relaţie corectă a primarului cu alegătorii.

„Am votat pentru o relaţie corectă a primarului cu alegătorii săi. Zece ani oamenii m-au ales în funcţia de primar. Nu era corect să îi las pe alţii să ocupe abuziv Primăria şi să ignore alegătorii. De aceea am ajuns la aceste alegeri, pentru a pune capăt uzurpării ce are loc în Primărie şi pentru ca locuitorii Chişinăului să spună pe cine vor ei primar. Aşteptarea de la acest scrutin este cu siguranţă aceeaşi ca şi a celor câteva sute de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova, un viitor european. Asta mi-am dorit întotdeauna şi pe această cale am mers. Ne dorim un stat de drept cu reguli corecte de funcţionare a unui stat”, a declarat Dorin Chirtoacă, citat de trm.md.

Dorin Chirtoacă şi-a dat demisia în luna februarie, în perioada când era suspendat din funcţie, fiind cercetat în două dosare penale.

Foto: wikipedia.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*