Cine l-a determinat pe Nicolae Botgros să abandoneze cursa electorală

Barlad Online Forum

Lăutarul Nicolae Botgros a anunțat că se retrage din cursa electorală, explicând că timp de câteva zile s-a aflat într-o dilemă, să aleagă între muzică și politică. În ce din urmă, muzica a fost cea care l-a determinat pe artist să renunțe la intenția de a deveni deputat.

„Muzica e viața mea! Și oricât de mult mi-aș dori să ajut oamenii dintr-o funcție, ca cea de deputat, eu nu pot renunța la a-i face fericiți prin muzica mea. În același timp, nu aș putea să nu fiu corect cu ei, să ajung deputat, dar în loc să a mă preocup de problemele lor, să fiu la concerte”, scris Botgros pe o rețea de socializare.

Artistul explică că atunci când a decis să candideze nu a analizat suficient de profund acest aspect și nu a realizat că cele doua activități nu pot merge în paralel.

Nicolae Botgros a candidat independent pe circumscripția nr. 42 Cantemir.

Nicolae Botgros, care în acest an va împlini 66 de ani, este originar din sudul RM, din satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Din 1978 este director artistic și prim-violonist al Orchestrei „Lăutarii”. Nicolae Botgros este cetățean de onoare a raionului Cahul, iar Palatul Culturii din Cahul îi poartă numele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*