Conducerea R. Moldova a transmis condoleanțe României

(Update 17:30) Președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui României, Klaus Iohannis, în care a transmis în numele poporului R. Moldova și al său personal, sentimente de compasiune și solidaritate, iar familiilor îndoliate sincere condoleanțe.

(14:20) Premierul interimar Gheorghe Brega și spicherul Andrian Candu au transmis mesaje de compasiune României în legătură cu tragedia de aseară din București în care mai multe persoane și-au pierdut viața și au fost rănite, transmite Puterea.

„Cu profundă tristeţe am aflat despre incendiul din Clubul Colectiv din București, soldat cu numeroase victime și persoane rănite. În aceste clipe de grea încercare, în numele Guvernului R. Moldova şi al meu personal, Vă exprim Dumneavoastră sentimentele noastre de compasiune și solidaritate”, se spune în mesajul Premierului interimar.

Și președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate care și-au pierdut persoanele dragi în urma incendiului devastator produs într-un club de noapte din București.

„Suntem profund îndurerați de pierderea tragică a familiilor care și-au pierdut persoanele dragi în urma incendiului devastator. Transmitem gândurile noastre de solidaritate rudelor și apropiaților celor peste 150 de răniți care luptă pentru viață în spitale”, a menționat spicherul.

Aseară, într-un Club de noapte din București s-a produs un incendiu care a provocat moartea a 27 de persoane și rănirea altor 147.

Foto: gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*