Cum Năstase a mâncat „mărul otrăvit” al lui Plahotniuc

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a spus indirect că formațiunea sa politică l-a susținut pe Andrei Năstase în turul doi al alegerilor locale noi.

Întrebat într-un interviu pentru portalul Tribuna.md de ce PDM nu a ieșit și în turul doi să-l susțină pe Năstase sau măcar să ceară un vot împotriva socialiștilor, Vlad Plahotniuc a declarat că formațiunea sa politică a spus lansat în primul tur un mesaj, care a rămas valabil și în turul doi.

„Vă amintesc ce am zis atunci – să votați împotriva socialiștilor și liberalilor, care vreme de atâția ani au condus în mod falimentar Primăria. Apelul nostru din primul tur rămăsese valabil inclusiv pentru turul doi”, a spus Plahotniuc

„Dacă am fi ieșit în al doilea tur să spunem explicit numele candidatului, din nou s-ar fi spus că e măr otrăvit sau alte asemenea abordări. Credem că am procedat corect, prin simpla menținere a mesajului din primul tur, când am spus clar să se dea un vot împotriva socialiștilor”, a adăugat liderul democrat.

Foto: prime.md

2 Comments

  1. Dapoi era clar asta încă din primul tur, cînd PD-ul a anunțat susținătorii și simpatizanții săi în nici un caz să nu voteze cu PL-ul ori cu socialiștii !

  2. Nastase a vrut primaria, el si a primit-o. Acum sa indepineasca ceea ce a promis in campania electorala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*