Cum răspunde Andrei Năstase la întrebarea: când auziți cuvântul „gay” la ce vă gândiți?

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase se declară un familist convins atunci când  vine vorba de comunitatea LGBT, dar ține la respectarea drepturilor acestei categorii de persoane.

Întrebat în cadrul interviu realizat de portalul diez.md la ce se gândește când aude cuvântul „gay”, liderul DA a spus oarecum derutat că se gândește la categoria respectivă de oameni care au alte preferințe decât ale sale, ale familiei și ale prietenilor săi.

„Modelul meu de familie este să fie formată dintr-o femeie și bărbat, care să dea naștere copiilor. Eu am trei copii. Asta este ceea ce mă reprezintă pe mine. În rest fiecare face ce vrea cu corpul său, cu sufletul său”, a spus Andrei Năstase.

Întrebat ce filme l-au marcat și pe care le-ar recomanda, Andrei Năstase a menționat în primul rând „Pe aripile vântului” și thrillerul erotic „Instinct primar” cu Sharon Stoun.

Foto: captură video

1 Comment

  1. Nastase acum incearca sa fie politicos, insa ne amintim destul debine cum ii alunga de la proteste pe cei care au o alta orietnare , el este homofob.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*