Dintr-o lovitură! Andrei Năstase vrea să câștige Primăria din primul tur

Candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susținut și de Partidul Acțiune și Solidaritate, își dorește să câștige Primăria mun. Chișinău din primul tur al alegerilor noi.

Despre aceasta, Năstase a afirmat la postul de televiziune TVR Moldova.

„Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca să câștigăm Primăria din primul tur inclusiv din perspectiva faptului că în cel de-al doilea tur nu vom mai avea tinerii prin oraș, vor fi plecați în vacanță sau vor fi ocupați cu tezele de diplomă”, a spus Andrei Năstase, citat de IPN.

Candidatul comun afirmă că, după câștigarea Primăriei Chișinău, obiectivul său suprem va fi consolidarea a ceea ce înseamnă Primăria Chișinău inclusiv din perspectiva alegerilor parlamentare.

„Participarea la acele alegeri se va produce doar în interesul creșterii șanselor forțelor pro-europene democratice, anti-oligarhice, de esență națională să acceadă în Parlament și nu cu 10-20 de mandate, dar pentru a prelua puterea și împreună cu administrația locală să facem schimbarea mare la nivelul întregii republici, în interesul cetățeanului”, a adăugat Andrei Năstase.

Alegerile noi în municipiul Chișinău vor avea loc pe 20 mai.

Foto: tvc21.md

2 Comments

  1. Povesti cu zmeii. Cum sa cistige daca are in jur de 4% sustinere si plus ca pierdut electoratul unionist pe care ii fugarea din PMAN in timp ce protesta cu al de Dodon si Usatii.

  2. Una sa vrei, dar alta e sa fie realizabil, cetățenii au realizat deja cine e Nastase, o persoana care e infometat de bani si putere plus la toate aceste e si sustinut de mafia criminala din Francfurt Țopii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*