DOC | Cutremur la Bălți! „Mâna dreaptă” a lui Usatâi și-a dat demisia

Viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet, și-a anunțat, azi, demisia din funcție pe fundalul crizei deșeurilor și a unor acuzații la adresa acestui din partea primarului Renato Usatâi, dat în căutare internațională de autoritățile R. Moldova în dosarul atentatului asupra unui bancher.

În cererea sa- de demisie, Șermet menționează că motivul este unul personal – „dubiile și neîncrederea Primarului de Bălți în capacitățile mele de administrare”.

Într-un mesaj video postat pe o rețea de socializare, Igor Șeremet a explicat de ce a fost nevoit la sfârșitul anului 2017 să se adreseze Guvernului după sprijin în remediarea situației privind criza deșeuerilor.

Demisia mea este o reacție la unele aprecieri negative din partea lui Usatâi, a menționat Igor Șeremet. Viceprimarul de declarat că nu consideră că a comis greșei, însă își declară demisia în condițiile în care primarul crede că acțiunile au fost incorecte.

Nu sunt de acord cu mecansimenel de administrare pe care insistă primarul Renato Usatâi, a mai spus Șeremet, menționând că demisia sa este un gest de corectutidine.

Igor Șeremet a declarat că revine la activitatea de avocat.

Amintim că Igor Șeremet a fost ales viceprimar de Bălți resposabl de sectorul locativ-comunal în luna octombrie 2015, la propunerea lui Renato Usatâi.

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*