Dodon cere ajutorul PCRM și al Partidului Nostru pentru a câștiga în turul doi

Socialistul Igor Dodon, care a acumulat cele mai multe voturi în alegerile de duminică, s-a adresat după ajutor pentru a învinge în turul doi comuniștilor și celor de la Partidul Nostru, condus de Renato Usatâi, transmite Puterea.

„Tot ce trebuie pentru victorie, este să mobilizăm încă o dată toți alegătorii noștri și atunci victoria va fi asigurată. Iar dacă colegii de pe stânga ne vor susține, mă refer aici la PCRM și Partidul Nostru, atunci victoria noastră în aceste alegeri va fi covârșitoare, mult peste 60%”, a spus azi Igor Dodon.

Socialistul a menționat că dreapta s-a unit și s-a aliat chiar și cu oligarhia.

„Ei se mobilizează. Dar oare noi, cei de pe stânga, nu ne putem consolida și mobiliza? Eu cred că putem”, a declarat Dodon.

Liderul socialist a menționat că socialiștii au multe viziuni politice comune cu toate forțele de stânga, inclusiv declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, lupta cu oligarhia, restabilirea relațiilor de parteneriat strategic și prietenie cu Rusia și întărirea statalității moldovenești.

Partidul Nostru și PCRM nu au comentat încă apelul lui Dodon.

Amintim că socialistul Igor Dodon se va confrunta în turul doi cu Maia Sandu (PAS) peste două săptămâni. Aceștia au ieșit învingători în primul tur de scrutin.

Captură RealitateaLive.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*