Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia realegerii; „Noi mai avem multe de făcut împreună cu Rusia și Președintele său!”

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare omologului său rus, Vladimir Putin cu ocazia realegerii în funcție. Vladimir Putin a învins cu un scor-record la alegerile prezidențiale de duminică, care au fost organizate în Rusia.

Dodon l-a felicitat pe Putin „în numele poporului R. Moldova” și al său personal, urându-i „sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor și scopurilor propuse, în beneficiul și pentru bunăstarea poporului rus”.

„Folosesc această ocazie fericită pentru a reafirma că R. Moldova este totalmente interesată în aprofundarea și extinderea în continuare a parteneriatului strategic atotcuprinzător cu Rusia, parteneriat bazat pe bunele relații de prietenie, ce s-au stabilit și s-au consolidat de-a lungul secolelor între țările și popoarele noastre”, se arată în mesajul citat, publicat pe site-ul Președinției RM.

În același timp, Dodon a scris pe o rețea de socializare în contextul victoriei lui Putin că „nu numai rușii au nevoie de o Rusie puternică”. „Acum Rusia, în frunte cu Vladimir Putin, a devenit simbolul speranței pentru toate popoarele, care pledează pentru stabilitate în toate regiunile”, a scris Dodon, menționând că Putin s-a manifestat ca un mare prieten al RM.

„Noi mai avem multe de făcut împreună cu Rusia și Președintele său”, a mai scris Igor Dodon.

Amintim că Vladimir Putin, conform rezultatelor prealabile, a obținut în alegerile prezidențiale de ieri circa 76% din sufragii.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*