Drama Nataliei Morari

redbyrc.md

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit într-un interviu că a fost un copil care nu a putut spune cuvântul părinte la plural, deoarece mama ei a divorțat devreme.

Astfel, Natalia și fratele său mare au fost educaţi doar de mama, fiind nevoită să aibă câteva joburi ca să reușească să-și întrețină cei doi copii.

Jurnalista a mărturisit că tatăl său a fost un alcoolic, dar până a deveni astfel construia în Hâncești vile pentru demnitari.

„Avea momente în care devenea incontrolabil şi violent. Odată, mică fiind, am auzit un zgomot puternic venind din bucătărie, am alergat încolo, iar când am ajuns, am găsit podeaua plină cu cioburi de sticlă şi pe mama cu fața însângerată ținându-se de cap”, a declarat Morari în interviu.

Totuși, jurnalista a încercat de mai multe ori să discute cu taică-său, dar nu a mai ajuns s-o facă.

„…Tata nu a existat în viața mea. Dacă îmi aduc aminte de el, e neapărat un moment legat de durere. Uneori îl vedeam pe partea cealaltă a străzii, începeam să îl strig, mă prăbuşeam de durere şi dor pe asfalt, dar el nici nu se gândea să treacă drumul”, mărturisește jurnalista.

Natalia Morari își amintește că, fiind la Moscova în 2007, a presimțit că s-a întâmplat ceva cu tăică-său. Dar, când ajunsese în Moldova, acesta deja fusese înmormântat.

„Nu am reușit să îl acuz sau să îl iert, nici nu știu ce așteptări aveam de la discuția ceea pe care mi-o dorisem atâţia ani”, mai spune Natalia Morari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*