Filat a intrat în greva foamei

Fostul premier Vlad Filat, liderul PLDM, a declarat greva foamei. Despre asta a anunțat, marți, avocatul ex-premierului, Igor Popa, după o nouă ședință de judecată. O nouă ședință de judecată în dosarul Filat va avea loc la 3 iunie.

Potrivit lui Popa, prin greva foamei, Filat a protestează faţă de abuzurile justiției şi a deciziilor ilegale luate.

Popa a mai spus că lui Filat îi sunt încălcate drepturile, inclusiv dreptul la un notar pentru a semna un act, în dezacord că i-a fost redus timpul de plimbare și nu are posibilitate să vorbească la telefon.

Amintim că la finele lunii noiembrie 2015, Filat a mai declarat o dată greva foamei, invocând condiții degradante de detenție. A renunțat la ea după circa 15 zile la insistențele rudelor și medicilor.

O nouă şedinţă de judecată în cazul fostului premier Vlad Filat este programată pentru vineri, 3 iunie.

Vlad Filat a fost reţinut la 15 octombrie 2015, fiind acuzat de corupere pasivă şi trafic de influenţă. Fostul premier pledează nevinovat.

Foto: sputnik.md

3 Comments

  1. Victimizarea ieftina. Mananca si o sa manance in continuare mai bine decat isi pot permite majoritatea Moldovenilor pe care i-a tradat acest porc!!!

  2. Si ce da greva asta? Si macar de unde vom sti ca aceasta greva este tinuta? Poate el pe ascuns va manca binisor, dar la public se va victimiza.

  3. Din nou si din nou , intersant daca acum o sa se tina mai mult de-o saptamina ..
    Eu cred ca da , atunci cind stii ca martorii apararii au marturii in defavoarea ta si normal ca iti dispare pofta de mincare 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*