Filip: UE este singura noastră opțiune

„Noi nu vedem altă cale pentru R. Moldova. Uniunea Europeană este singura noastră opțiune. Nu avem alt drum, pentru că noi aparținem spațiului european”.

Este declarația premierului Pavel Filip făcută în cadrul unei întrevederi cu directorul general al Comisiei Europene pentru Politica europeană de vecinătate (DG NEAR), Christian Danielsson, și directorul general al Serviciului European de Acțiune Externă pentru Europa și Asia Centrală(SEAE), Thomas Mayr Harting.

Pavel Filip a spus că Guvernul rămâne axat în continuare pe implementarea reformelor și  îndeplinirea agendei europene, iar progresele obținute până în prezent se simt în economie și în domeniul social.

Premierul Filip a dat asigurări că autoritățile vor depune toate eforturile pentru asigurarea unui proces electoral liber, corect și democratic.

Foto: gov.md

3 Comments

  1. voi faceți și nu intrați în polemici
    oricum oamenii o să vă voteze și tot acești europeni o să vină să-și ceară scuze pentru șantajul pe care-l fac acuma…

  2. Europenii ar trebui sa fie mai obiectivi, sa judece progresele Moldovei, dar nu sa se bage in politica de aici. Pericolul rusesc este mai prezent ca oricind si ei nu trebuie sa ne arunce in bratele rusilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*