Nou director-adjunct la CNA

Lidia Chireoglo este candidatul desemnat la funcţia de director-adjunct al Centrului Național Anticorupție (CNA).

Decizia a fost luată în urma concursului, desfăşurat, astăzi, la care au participat cinci candidaţi, anunță CNA. Legea CNA prevede că persoana aleasă în cadrul concursului urmează să fie votată de Parlament.

Lidia Chireoglo are 37 de ani și este este absolventă a facultăţii de Drept Economic a ULIM. Are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei. Este căsătorită şi are doi copii.

La interviul de azi pentru suplinirea funcției de vicedirector al CNA au fost admiși Alexandr Patraşco, șeful Secției formare continuă din cadrul Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare a Ministerului de Interne”, Veaceslav Guțan, conferențiar universitar la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, Iurie Slivciuc – fost angajat al MAI, pensionar, Sava Maimescu – conferențiar universitar la USM şi Lidia Chireoglo, ofițer superior de urmărire penală pe cazuri excepționale din cadrul  CNA.

Precizăm că încă o funcție de vicedirecotr al CNA rămâne vacantă. CNA urmează să mai organizeze un concurs în acest sens.

Foto: cna.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*