FOTO. Ea va prezenta punctele oferite de Moldova la marea finală a Eurovison

Prezentatoarea emisiunii „Cine vine la noi?” de la TV Moldova 1, Djulieta Gânu-Ardovan, este cea care va prezenta, în această seară, punctele oferite de R. Moldova participanților la marea finală a Eurovision Song Contest, care va avea loc la Lisabona.

Potrivit postului public de televiziune, Djulieta a mai fost moderatoarea Eurovision Moldova în anii precedenți, însă este pentru prima dată când va anunța punctele din partea R. Moldova pentru țările participante la concurs.

„N-am emoții deloc. Nu știu de ce. Poate pentru că am avut prea multe repetiții deja și pentru că abia aștept să vorbesc în engleză cu întreaga Europă. Ard de nerăbdare să aflu cum a votat Moldova și să fiu sigură că accentul meu va fi înțeles de portughezi. Să sperăm că astăzi este „our lucky day”, spune Djulieta.

Finala concursului Eurovision 2018 va avea loc în seara zilei de azi, începând cu ora 22:00. Concursul va fi transmis de TV „Moldova 1”. R. Moldova este reprezentată la Eurovision de trupa DoReDos cu piesa „My lucky day”. Cel mai bun rezultat, Moldova l-a avut anul trecut când trupa Sun Stroke Projekt s-a clasat pe locul trei. Țara noastră participă la principalul concurs european, începând cu 2005.

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*