foto | Natalia Morari și Chiril Lucinschi formează un cuplu?

Se pare că jurnalista Natalia Morari și deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi pregătesc opinia publică pentru anunțul că aceștia formează un cuplu, informează Puterea.info

Cei doi au fost observați la un eveniment public desfășurat recent la Orheiul Vechi, unde a avut loc un concert de muzică clasică. Natalia și Chiril au stat alături și, după cumm se vede din filmările postului Acasa TV, au răsplătit cu aplauze evoluția interpreților Operei Naționale.

Nu este pentru prima oară când deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi și jurnalista Natalia Morari apar împreună în public, notează Perfecte.md.  În luna septembrie, cei doi au fost prezenti în calitate de cuplu la o nuntă. Cei doi niciodată nu au confirmat zvonurile că sunt împreună.

Puterea.info amintește că informațiile privind despre divorțul lui Chiril Lucinschi de soția sa Ana au apărut în presă în primăvara anului trecut. Cei doi au divorțat după o căsnicie de 19 ani și au împreună patru copii – Petru, Alexandra, Egor şi Pavel.

Jurnalista Natalia Morari este autoarea emisiunilor de rating „INTERPOL” și „Politica”. Acestea sunt difuzate la canalul TV7, o instituție media controlată de deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi. Natalia Morari a fost căsătorită anterior cu jurnalistul rus Ilia Barababanov.

Morari_Lucinschi

Colaj: perfecte.md
Foto: captură video (acasatv.md)

3 Comments

  1. Acum inteleg de ce Morari in ultimul timp tot mai tare se arata impotriva lichidarii propaganderi ruse din R.Moldova. Lucinschi este proprietarul postului de televiziune TV7 care retransmite in totalitate emisiunile bolnave a postului rus HTB. Cei de la TV7 practic n-au continut propriu, si dac alegea propuse de PD si PLDM ar fi votata, atunci TV7 ar ramine fara continut, iar asta inseambna pierderi de milioane dolari lunar pentru clanul Lucinschi.
    Cat despre lege – este de interes national si trebuie sa fie votat in legislativ cit mai curind.

  2. Poftim si explicatia de ce si Natalia Morari se impotrivea proiectului de modificare a codului CCA… Are dividente directe fatuca asta care a mai si stat in spatele terorii de pe 7 aprilie 2009.

  3. Doi intr-un fotoliu. Bani bun vin de pe retranslarea propagandei ruse ?. Si numai nu spuneti ca TV7 deja nu retransleaza tot r(…) din Rusia, am vazut ce reportaje frumoase de sustinere a separatismului emiteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*