FOTO. Sinceritățile „părintelui” Partidului Democrat din Moldova

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Dumitru Diacov, și-a amintit cum, acum 21 ani, a puse temelia actualului PDM.

Diacov a scris pe o rețea de socializare că la 8 februarie 1997 a avut loc primul congres a formațiunii politice (Mișcarea pentru o Moldovă Democratică și Prosperă – n.r.) din care ulterior s-a format PDM.

„Zi istorica pentru PD, pentru membrii săi, dar și o zi importantă pentru țara noastră. A fost o perioada nu ușoară pentru mine, pentru colegii mei de partid, dar și pentru R. Moldova. Și astăzi mulți sunt satisfăcuți de activitatea partidului, unii, cei din opoziție, ne critică. Este un proces inevitabil, important este să auzim și să corectăm, spre bine, activitatea”, a menționat Dumitru Diacov pe o rețea de socializare.

Și actualul lider al PD, Vlad Plahotniuc, a scris un mesaj pe o rețea de socializare, numit formațiunea politică „partid matur” cu „o echipă puternică”.

Foto: pdm.md/fb.com

3 Comments

  1. PDM este un partidu cu doctrina social-democrata. De-a lungul anilor am vazut de nenumarate ori cum au promovat politici pentru paturile social-vulnerabile. Sper ca de acum inainte va fi la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*