FOTO. Vlad Plahotniuc a fericit o tânără pianistă

Tânăra pianistă Ecaterina Caraman, care a cucerit publicul din Franța în cadrul Concursului Internațional de Pian, luând locul doi are un nou pian și un nou vis. Cadoul i-a fost înmânat de fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc.

„Am cunoscut-o astăzi pe micuţa noastră pianistă care a cucerit publicul la Concursul Internaţional de pian din Franţa, în mai anul acesta, unde a câştigat locul doi. Şi acesta este doar unul dintre frumoasele premii pe care le-a obţinut. Ecaterina a avut un vis, să aibă pianul ei. Împreună cu Fundaţia Edelweiss, i-am îndeplinit acest vis şi ne-am bucurat de talentul ei extraordinar, pe care ni l-a dovedit cântând la noul său pian”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Fiind întrebată de fondatorul Edelweiss ce vrea să ajungă când va fi mare, Ecaterina a răspuns ferm că vrea să devină cea mai bună pianistă din lume. Replica l-a emoţionat pe Vlad Plahotniuc, care s-a declarat fan al talentatei artiste de doar șapte ani, după ce a ascultat-o cântând live la noul ei pian.

Din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc, fetiţa a primit o bursă de studii lunară, pentru următoarele 12 luni, scrie Infotag.

„E important să credem în talentul acestor copii, în visele lor, să-i încurajăm, să mergem împreună cu ei pe drumul spre îndeplinirea viselor pe care le au”, a scris cu această ocazia Vlad Plahotniuc pe o rețea de socializare.

Pianista_palhotniuc Pianista1_palhotniuc Pianista2_palhotniuc

Foto: facebook.com

2 Comments

  1. Chiar frumos, am văzut cum fetița a cerut ajutor de la Plahotniuc, acesta a reacționat destul de rapid, se vede că este o tendință de aface bine, mai des să fie așa cazuri.

  2. Plaha văd că nu se lasă! Îi ajută pe toți care au nevoie! Ar fi bine dacă ami mulți oameni ca el s-ar axa să ajute oamenii așa poate se va dezvolta Moldova!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*