Guvernul de la Chișinău, alături de poporul rus

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis un mesaj de condoleanțe poporului rus și omologului de la Moscova, Dmitrii Medvedev, în legătură cu tragicul accident aviatic care a avut loc în regiunea Moscovei.

„În numele Guvernului și al cetățenilor R. Moldova, permiteţi-mi să exprim sentimentele noastre de profundă compasiune şi solidaritate cu poporul rus în aceste clipe de grea încercare. Vă rog să transmiteţi cele mai sincere condoleanţe familiilor şi apropiaţilor celor decedaţi”, se arată în mesaj.

La fel și spicherul Andrian Candu a scris pe o rețea de socializare că a transmis condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor accidentului de la Moscova.

Și ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi a adresat omologului său rus Serghei Lavrov un mesaj de condoleanţe în legătură cu tragicul accident aviatic. Ministrul Ulianovschi a exprimat sentimente de profundă compasiune şi solidaritate cu poporul rus şi a transmis condoleanţe familiilor şi apropiaţilor celor decedaţi.

Ieri, și președintele Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui rus, Vladimir Putin.

Amintim că un avion de pasageri s-a prăbuşit duminică, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Cele 71 de persoane care se aflau la bord au decedat.

Foto: puterea.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*