Igor Dodon convoacă Consiliul Suprem de Securitate; Iată ce subiecte vor fi discutate

Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu participarea consilierilor prezidențiali și membrilor Consiliului Suprem de Securitate (CSS) cu privire la organizarea și desfășurarea ședinței CSS.

S-a convenit de comun acord ca ședința să aibă loc la începutul săptămânii viitoare. Subiectele pe care le-a propus anterior Igor Dodon pentru ordinea de zi sunt următoarele:

„Raportul Kroll-2” și măsurile ce se impun a fi întreprinse în vederea pedepsirii celor care se fac vinovați de furtul bancar, precum și recuperării banilor.

Acțiunile antistatale ale organizațiilor, formațiunilor, dar și ale reprezentanților autorităților publice locale, cu privire la tentativele și provocările îndreptate spre lichidarea statalității Republicii Moldova și activitățile care urmează a fi desfășurate de către organele de drept ale țării referitor la acest subiect.

Proiectul noii Strategii a securității naționale, inclusiv ultimele declarații ale domnului Sturza cu privire la intenția și necesitatea procurării armelor letale.

În cadrul ședinței, urmează să fie aprobat planul de activitate a Consiliului Suprem de Securitate pentru anul curent.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*