Igor Dodon face aluzii că vor avea loc revolte populare

Președintele Igor Dodon a reacționat pe o rețea de socializare la învestirea noilor membri ai Cabinetului de Miniștri și face aluzii că în R. Moldova ar putea avea loc revolte populare.

„Miniștrii numiți azi sunt lipsiți de legitimitatea cuvenită și vor intra în funcție cu prezumția vinovăției pentru modul în care au fost învestiți”, a menționat Igor Dodon, acuzând că „guvernarea eurounionistă” a admis abateri grave de la principiile democratice și ale statului de drept.

„Guvernarea trebuie să renunțe la practicile de trișare a statului de drept și de compromitere a Constituției și a instituțiilor statului. Fiindcă și opoziția socialistă, și Președinția își rezervă dreptul de a face un apel la mobilizarea sutelor de mii de cetățeni pentru a pune capăt acestor fărădelegi și abuzuri constituționale”, a adăugat președintele.

„Cu cât mai antisocial și antistatal vă comportați acum, cu atât mai dureroasă va fi lovitura pe care o veți primi. Rugați-vă să primiți această lovitură abia în alegerile parlamentare, nu mai devreme”, a avertizat Dodon.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*