Igor Dodon pune în aplicare „Planul B”?

Președintele Igor Dodon a anunțat că a dispus convocarea Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu decizia Guvernului de a expulza din R. Moldova cinci diplomați ruși și amenință că acțiunile împotriva Rusiei „nu vor fi trecute cu vederea”.

„Am dispus convocarea Consiliului Suprem de Securitate, imediat după ce voi reveni de la Sankt-Petersburg, pe marginea subiectului dat”, a menționat Dodon, care efectuează în cursul zilei de ai o vizită în Sankt-Petersburg.

„Niciodată în ultimii 25 de ani, chiar și în cele mai complicate situații de conflicte interne sau geopolitice, guvernarea de la Chișinău nu și-a permis un gest atât de ostil în adresa Federației Ruse”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Dodon susține că extrădarea diplomaților este și un atac la adresa președintelui și o tentativă de a discredita instituția prezidențială. „Toate aceste provocări ale PD și curatorilor din vest, care au decis să escaladeze situația – nu vor trece. Suntem gata pentru orice scenarii”, a menționat Dodon.

Foto: jc.md

2 Comments

  1. Vorbeste urat, un limbaj de golan din mahala si nu de Presedinte, amenintari cu actiuni de lovitura de stat in adresa guvernului – el singur e amenintare a securitatii statului. E remarcabil si faptul, ca dansul face aprecieri cu sudalme inca neintrind in esenta, inainte de a examina subiectul si cauzele la Consiliul Suprem de Securitate.
    A vrut Presedinte in cadrul legal existant si acum nu incape in el, or se vede Napoleon.
    Tot mai lult te convingi, ca anume in actualul post a fost admis intentionat, or i s-a dat posibilitate sa-si arate ratul si naravul real, fara a putea face mari pagube, si sa-si epuizeze aerele si reitingul catre alegerile din 2018.
    Rau e una – ne face de rusine in lumea mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*