„Inevitabilul” s-a produs! Platforma DA a făcut anunțul

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat, luni, despre faptul că Andrei Năstase, liderul formațiunii politice, este candidatul său în alegerile pentru funcția de primar al Capitalei.

Consiliul Politic Naţional al PPDA a confirmat în unanimitate hotărârea Biroului Politic cu privire la nominalizarea lui Andrei Năstase în calitate de candidat al partidului la funcţia de primar al Chișinăului.

Astfel, Andrei Năstase este primul candidat anunțat de vreun partid pentru fotoliul de priamar al Capitalei.

Într-o declarație, Consiliul Politic Național al PPDA a atenționat că „dacă regimul Plahotniuc-Dodon va încerca să obstrucționeze desfășurarea alegerilor anticipate în municipiile Chișinău și Bălți, DA își rezervă dreptul de a chema cetățenii la ample acțiuni de protest”.

CEC încă nu a anunțat când vor fi organizate alegerile al Chișinău. Conform termenilor legali, acestea ar urma să aibă loc la 20 mai a.c., dar există voci care afirmă că scrutinul local s-ar putea desfășura concomitent cu cel parlamentar, în toamnă.

Foto: captură video

3 Comments

  1. Sa ma f*t eu in anuntul si candidatul lor. Ce fel de alianta au acestia, daca Maia Sandu nici nu stia ca Nastase vrea sa candideze?

  2. Mai bine nu se facea de ris, au un candidat care are 1% increderea cetatenilor. Mai mult de atat este condus de fugarii Topi.

  3. Se vede că asta Usatîi l-a asigurat că îl va susține, dar din câte vedem – am scăpat de dracul și am dat peste tat-so… Chirtoacă măcar nu era legat cu lumea criminală!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*