Ion Sturza știe de ce Chișinăul i-a expulzat pe cei cinci diplomați ruși

Șocul provocat în mediul politic de decizia autorităților de la Chișinău cu privire la expulzarea celor cinci diplomați ruși nu l-a lăsat indiferent la comentarii nici pe ex-premierul Ion Sturza.

De această dată, Sturza a comentat sec pe o rețea de socializare: „Din logica moldovenilor… Dacă ei nu ne vor, noi îi vrem! Anunțăm război rușilor și ne predăm americanilor!”

Precizăm că, aseară, autoritățile de la Chișinău i-a declarat persona non grata pe cinci diplomați. Aceștia sunt obligați să părăsească teritoriul R. Moldova timp 72 de ore. Reprezentanți ai autorităților ruse au declarat că Moscova va răspunde la acțiunile Chișinăului prin expulzarea a cinci diplomați moldoveni.

Foto: captură video (TV Moldova 1)

7 Comments

  1. Pfff… cel care și-a bătut joc de popor cînd era premier cedînd Moldovagaz rușilor acum încearcă ceva să mai zică despre cum trebuei de gestionat țara și ce politică trebuie să ai față de ruși?

  2. Rusii nu respecta statalitatea Republicii Moldova, sustin expulzarea diplomatilor rusi, oricum despre relatii de parteneriat nu poate merge vorba, ei ne folosesc ca pe sclavi doar.

  3. Ori se lupta cu propaganda ori nu, iar Sturza este un mincinos care nu are nici o realizare pentru tara asta dar se comporta asa de parca este salvatorul natiunii.

  4. S-a gasit Dodon sa fie sluga lui Putin, de ce sa nu profite de tara noastra care se confrunta cu probleme ? Tot ce este legat de Russia, sa ramana acolo, noi tindem spre un alt vector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*