Jurnalistul Constantin Cheianu a numit-o „oaie” pe o politiciană

Jurnalistul Constantin Cheianu și-a etalat pe o rețea de socializare calitățile sale de misogin, etichetând o politiciană de la Chișinău pentru simplul motiv că are alte opinii decât el sau cei din Platforma DA.

Într-un comentariu public de pe Facebook, Cheianu a numit-o „oaie” pe Daniela Bodrug vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie.

„Iar oaia asta”, a comentat Cheianu observația civilizată și diplomată a Danielei Bodrug. Aceasta intervenise pentru a-i face observație lui Cheianu după ce el îl luase la rost, într-un limbaj bădărănesc, pe un internaut care era nemulțumit că Platforma DA a mințit și s-a transformat în partid, scrie hotnews.md

Sursa citată menționează că jurnalistul Constantin Cheianu este cunoscut pentru ofensele aduse tuturor celor care nu sunt de acord cu opiniile sale și ale trustului „Jurnal” al oligarhului Victor Țopa. Din cauza acestui limbaj Cheianu și partenerul său de emisiune, Anatol Durbală, au reușit să răscoale și locuitorii orașului Orhei, care au protestat de mai multe ori în fața „Jurnal” TV și au cerut închiderea acestui post după ce au fost numiți idioți, târfe politice și comparați cu naziștii.

cheianu_fb

Foto: fb.com

6 Comments

  1. Cita lasitate din partea lui Cheianu. Chiar sa ajungi pina la un asa nivel, ca sa numesti o politiciana, “oaie”?? Iata asa oameni sunt prin Mass-Media noastra, care trebuiepenalizati si dati afara!

  2. Ipocritul acesta isi permita mult prea multe ar trebui cineva sa-i vina hac imbecilului acesta.

  3. Mare demagog mai este și acest Jurnalist! A întrecut orice limită! Nu degeaba Orheenii au început să facă protest și ei nici macar nu și-au cerut scuze de la ei!

  4. La ce te mai poti astepta de la un nesimtit si jumatate, dupa ce i-a numit pe toti orheenii prosti si batuti cu leuca in cap acum trece la insulte si asupra jurnalistilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*