La Washington a fost deschis un Consiliu de afaceri moldo-american

canal3.md

La Washington, a fost lansat Consiliul de afaceri moldo-american de afaceri. La eveniment a participat spicherul Andrian Candu, care se află în SUA, într-o vizită. 

Prima ședință a Consiliului moldo-american de afaceri s-a desfășurat în marja celei de-a treia reuniuni a Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică. Obiectivul acestui Consiliu este promovarea schimburilor economice, susținerea investitorilor şi sprijinirea agenților economici din cele două state.

În cadrul lansării Cosiliului, Andrian Candu a menționat importanța acestei structuri, care va stimula discuțiile între mediul de afaceri din Statele Unite și Republica Moldova, menționând oportunitățile comerciale existente și posibilitatea valorificării fluxurilor investițiilor bilaterale. Printre domeniile de interes major pentru țara noastră, Candu a menționat produsele IT și cele agroalimentare.

Andrian Candu efectuează o vizită de lucru, în perioada 4-8 decembrie curent, la Washington.

1 Comment

  1. Rămînem încrezuți că datorită susținerii unui partener puternic precum SUA, Moldova are șanse de reușită pe calea dezvoltării sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*