Maia Sandu a pornit războiul împotriva lui Igor Dodon

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a depus la 29 august a.c., un denunț penal împotriva acțiunilor lui Igor Dodon, pe numele Procurorului General.

Prin denunțul respectiv, PAS a solicitat atragerea lui Igor Dodon la răspundere penală pentru comiterea infracțiunii de Trădare de Patrie și a infracțiunii de Ațâţare a vrajbei, diferenţierii sau dezbinării naţionale, etnice, rasiale sau religioase.

Contrar prevederilor Constituției țării și a jurământului asumat la învestire, cetățeanul Igor Dodon acționează contrar intereselor R. Moldova, promovând deschis interesele altui stat – Federația Rusă, este de părere PAS. Prin acțiunile sale de dezbinare pe criterii etnice, de limbă și de religie, făcute în interes propriu și de partid, Igor Dodon aduce daune grave consolidării societății moldovenești și unității cetățenilor pentru realizarea unui deziderat comun.

În paralele cu solicitarea de atragerea la răspundere penală a lui Igor Dodon, PAS a solicitat Procurorului General să sesizeze Parlamentul în vederea punerii sub acuzare a lui Igor Dodon.

Foto: agerpres.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*