Maia Sandu îi cântă ode Ambasadorului UE: vizitele sale sunt „o gură de aer și o speranță pentru activiștii opoziției”

Liderul PAS, Maia Sandu, a avut o întâlnire cu Ambasadorul UE Peter Michalko în cadrul căreia a discutat ultimele evenimente politice din R. Moldova, precum și perspectivele electorale ale forțelor de centru-dreapta autentic proeuropene anti-oligarhice.

Maia Sandu susține că în pofida faptului că a fost introdus noul sistem electoral, PAS rămâne determinat să coaguleze „toate forțele de bună credință”.

„Unitatea noastră este crucială pentru a îndeplini dorința cetățenilor – de a trăi într-un stat democratic și prosper, iar UE este partenerul cel mai fidel al R. Moldova în procesul de europenizare și transformare democratică”, a menționat Maia Sandu.

Liderul PAS susține că vizitele de informare ale diplomatului european prin țară „sunt o gură de aer și o speranță pentru activiștii opoziției”. „Apreciem intransigența de care dă dovadă dl. Michalko când e vorba de abuzurile comise de cei aflați la putere, în special în situația în care cetățenii sunt presați să intre în PD sau amenințați cu locul de muncă pentru că au altă opțiune politică”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*