Maia Sandu: La parlamentare nu vor fi candidați independenți

La alegerile parlamentare din anul curent nu vor exista candidați independenți. La funcția de deputat vor candida pe circumscripții fie persoane din blocul constituit de PAS-PPDA împreună cu societatea civilă, fie din „blocul corupților”, adică din partea PDM și PSRM. Declarația a fost făcută de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Maia Sandu susține că va avea grijă ca acest mesaj să fie auzit și înțeles de toți alegătorii. „Nu are cum aceeași putere să rămână la guvernare în cazul în care poporul nu o sprijină. Noi n-o să le permitem să rămână la putere în pofida voinței poporului”, spune lidera PAS. Potrivit ei, în Republica Moldova există foarte multă lume nemulțumită de actuala guvernare.

Maia Sandu susține că în societate s-a instalat un gen de frică indusă de comportamentul guvernării. „Partidul Democrat în acești doi ani de zile a reușit să inducă în societate această stare de frică ceea ce la prezidențiale nu era atât de puternic”, a afirmat politicianul.

2 Comments

  1. Doamnă Sandu, eu vă ador și vă susțin, dar ați făcut o mare greșeală că v-ați legat cu prostul de Năstase, dacă și la parlamentare veți merge cu el, cu regret, eu nu vă voi vota. Am mulți prieteni care gîndesc la fel

  2. Cred că după alegerile din Chișinău, o să vă răzgîndiți de a mai face o coaliție cu cei din PPDA, ei doar vă strică imaginea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*