Maia Sandu: noi vrem să preluăm puterea

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu susține că formațiunea sa politică vrea să preia puterea în R. Moldova la alegerile parlamentare din 2018, iar în acest sens sunt două scenarii: unul optimist și altul pesimist.

Într-un interviu pentru agora.md, Sandu a spus că în scenariul optimist este vorba de obținerea a 51 de mandate în Parlament, iar în cel pesimist – cumularea cu alte partide, în special cu Platforma DA, acele 51 de mandate.

„Obiectivul principal este să câștigăm alegerile parlamentare din 2018 și planurile noastre se construiesc de la acest obiectiv”, a spus Maia Sandu.

În același timp, Maia Sandu s-a plâns de lipsa banilor în partid, menționând că „resursele financiare sunt o problemă”.

Amintim că în campania electoală prezidențială din toamna anului curent Maia Sandu a pledat pentru alegeri parlamentare anticipate.

Foto: ipn.md

7 Comments

  1. Filat mereu a dorit să preia puterea pentru a fura un miliard, Maia merge ferm pe pașii acestuia din banii acestuia, numai proștii o să mearga la un pas de acesta,pentru ai acorda putere.

  2. Ati avut puterea in maini timp de 6 ani si ce ati facut cu ia, in afara de aceea ca ati furat acest stat?

  3. Cei glumeață femeia asta, ea crede că la cît de populistă a fost în campania electorală, lumea o va mai crede. Maia nu te îmbăta cu apă rece, tu un proiect nu ai prezentat pînă acum pentru tară, pentru oameni, chiar ne ai de prosti ? esti o iluzie finanțată din aceeasi bani care a fost cîndva finanțat Filat.

  4. Cred ca Maia ar trebui s-o faca legal fafa a organiza lovituri de stat cu Nastase si Usatii, dar si fara a pune piedici Republicii Moldova cerind de la FMI sa nu ne finanteze. Prin metode cinstite nu o duce capul?

  5. Da ce nu se vede asta? Desigur că clanul lui Filat se străduie să pună mâna pe putere, acum alegerile prezidențiale a fost o încercare pentur ca Filat să fie eliberat.

  6. Da ce lui Filat ia mai ramas doar putin din acel miliard furat din sistemul bancar, si Maia acum incearca sa-l imbogateasca din nou?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*