Maia Sandu obrăzește PD-ul

Liderul PAS, Maia Sandu, condamnă aderarea a şase deputaţi PLDM la Partidul Democrat, calificând acţiunile conducerii PDM drept „o demonstrație cinică”.

„Astăzi (la 10 aprilie –n.r.) aflăm că șase deputați aleși pe listele PLDM au devenit membri ai Partidului Democrat. PD-ul critică sistemul electoral actual pe motiv că nu responsabilizează deputații față de cetățeni și contribuie la traseismul politic. Astfel, face astăzi o demonstrație cinică – mai ia niște deputați pentru a controla toate deciziile Parlamentului. Comerțul cu deputați se va încheia când vom scăpa de cumpărătorii de deputați”, a scris Sandu pe facebook.

Despre aderarea celor şase deputaţi foşti liberal-democraţi a anunţat luni speakerul Parlamentului, vicepreşedintele PDM, Andrian Candu.

Infotag

Foto: captură video

3 Comments

  1. De parca Maia era sa reactioneze altfel. Deja a devenit foarte plictisitoare, una si aceasi repeta. Sa desumflat efectul Maiei de dupa alegeri.

  2. (…) Sandu chiar nu înțeleg care e problema, doar pâna acum in PMAN nu asta am cerut ? nu am cerut oare sa ne putem alege singur deputații si presedintele? și acum dece mimieazaa Maia Sandu , ori probleme e ca acesta schimbare e vot a propuso PDM ?

  3. ii ciuda ca nu au mers la ea impreuna cu Deliu si restul kktilor care-l acopereau pe Filat???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*