Maia Sandu recunoaște: mi-au propus o întâlnire cu PD-ul

Liderul PAS, Maia Sandu, reacționează de peste Ocean (aflată într-o vizită în SUA) la declarațiile președintelui Partidului Nostru, Renato Usatâi, care a declarat că Maia Sandu ar fi avut o întâlnire cu liderul democrat, Vlad Plahotniuc.

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Maia Sandu menționează că Usatâi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții. Liderul PAS susține că formațiunea sa nu are ce negocia cu PD-ul și îi sugerează „să se apuce de lucruri serioase și urgente, iar dacă nu este în stare – să plece de la guvernare”.

Amintim că Renato Usatâi a declarat la TV 8 că Plahotniuc și Sandu s-ar fi întâlnit pentru a discuta o potențială coaliție după alegerile parlamentare. Întâlnirea celor doi politicieni ar fi fost intermediată de un american, numele căruia Usatâi a evitat să-l spună.

Foto: rferl.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*