Mark Tkaciuk propune încă un Chirtoacă pentru Primăria Chișinău

Fosta eminență cenușie a președintelui comunist Vladimir Voronin, Mark Tkaciuk, susține pe o notă ironică că ar fi distractiv dacă în cursa pentru fotoliul de primar al Chișinăului s-ar înscrie și analistul politic Nicolae Chirtoacă, liderul Partidului Forța Poporului, comunică Puterea.info.

Remarca este făcută de către fostul fruntaș comunist în contextul avansării de către PCRM a omului de afaceri Vasile Chirtoca în postura de candidat la funcția de primar al Capitalei.

„Îmi cer scuze pentru o întrebare prostească. Stie cineva – Nicolae Chirtoacă nu și-a prezentat candidatura pentru funcția de primar al Chișinăului? Da ce? Ar fi foarte distractiv! Am avea de unde alege! Iată ăsta ar fi sortiment!”, a scris Mark Tkaciuk pe o rețea de socializare.

Observatorii menționează că PCRM ar fi identificat intentionat un candidat cu nume asemănător candidatului liberal Dorin Chirtoacă și asta pentru a induce electoratul în eroare.

În context, Dorin Chirtoacă a declarat că „după ce s-au fript cu clona comunistă de la parlamentare, au hotărât ei inşişi să devină o clona! Comuniştii s-au predat fără luptă! În rest, mult succes şi mulţumim pentru publicitate”.

Foto: Facebook.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*