Miercuri, ședință specială a Parlamentului de la Chișinău

Circa 50 de tineri din diferite regiuni ale țării, inclusiv copii din centrele comunitare, cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, vor fi pentru o zi deputați în Parlamentul de la Chișinău, fiind ghidați de spicherul Andrian Candu, informează Puterea.

Evenimentul va avea loc miercuri în contextul marcării Zilei internaționale a copilului în cadrul acțiunii „Parlamentul copiilor”.

În sala Parlamentului, copiii vor urmări și un scurt film despre ce reprezintă instituția parlamentară, modul în care sunt elaborate și adoptate legile. Ulterior, Candu le va vorbi copiilor despre activitatea deputaților în Parlament și despre cum e să fii politician.

La finalul ședinței, va fi supusă votului o Declarație comună cu privire la asigurarea prieteniei între Parlament și copiii din Moldova.

Foto: rfi.ro

2 Comments

  1. Sunt sigur ca e o bucurie pentru acestea, la fel cum a fost si pentru mine vizita pe care am avut-o in parlament, sper ca aceasta sa-i motiveze pe acestea sa munceasca din greu ca intr-o buna zi sa ajunga sa lucreze acolo.

  2. Desi sedintele legislativului devin mai importante si mai decisive deoarece majoritatea membrilor mizeaza pe munca si reforme care stau la baza aerari catre succesului European!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*