Moldovenii și sexul în 2017

Femeile își privesc concurentele în față, bărbații le examinează formele, este concluzia studiului „Eye Tracking” realizat în 2017 de compania „Magenta consulting”, care și-a propus să testeze dacă sexul în publicitate vinde.

Studiul a fost realizat separat pentru femei și bărbați, cu o imagine cu sex-appeal de promovare a berii. Sloganul spunea: „Dacă cel care a inventat degustătorul ar fi băut Skol, acesta ar fi arătat nu așa. Ci, așa.”

Potrivit rezultatelor studiului, femeile au citit sloganul, s-au uitat la fața modelului și i-au analizat silueta. S-au gândit, probabil, cât de comod ar fi să bei la nivelul din cea de-a doua poză și au observat marca băuturii alcoolice. Femeile au remarcat și canapeaua de pe fundal.

În același timp, bărbații au reacționat cu instinctele, potrivit rezultatelor sutdiului. S-au uitat la fese și au ignorat sloganul. Au privit din nou la fese și la senzualitatea cu care modelul bea. Au observat cel mai important element – denumirea berii. Canapeaua din spate nu a fosyt observată de nici un bărbat.

Foto: slonovschi.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*