Năstase i-a întrecut pe toți politicienii. Numai el a reușit această performanță

Liderul partidului DA, Andrei Năstase, a reușit o performanță unică până acum în R. Moldova – să transforme într-un singur an o mișcare protestatară de 100 de mii de cetățeni, după cum anunța chiar el, care îi urma orbește, la un grup de vreo 10 oameni, printre care și fratele său, care au venit vineri să-l susțină la mitingul organizat de partid.

De la începutul anului, sondajele au atestat scăderea ratingului lui Năstase. Se pare însă că viteza cu care oamenii se detașează de respectivul politician este mult mai mare. Unul dintre motive ar fi că alegătorii au înțeles cine este cu adevărat Andrei Năstase, dar și cei care stau în spatele său – mafioți precum Victor și Viorel Țopa, Veaceslav Platon și alții.

Se pare însă că după ce au citit cine este Năstase, oamenii nu au mai venit să-și susțină fostul idol în timp ce, împreună cu lingăii săi, protesta în fața mai multor instituții ale statului contra difuzării unor broșuri cu materiale critice la adresa finului lui Victor Țopa.

Precizăm că, anterior, au fost publicate mai multe investigații despre afacerile tenebre ale lui Năstase, legăturile cu Țopii, transferurile bănești de proveniență obscură, prin intermediul conturilor mamei sale, pe care o lasă să zacă în sărăcie, proprietățile și bunurile sale, dintre care o bună parte nedeclarate.

După o ascendență fulminantă în sondaje, în 2015, ratingul politicianului Andrei Năstase a început să scadă constant în 2016. Dacă la începutul anului se bucura de încrederea a aproximativ 20% din populație, ratingul acestuia și al partidului pe care a fost pus să-l conducă a scăzut la 13%, în aprilie. Potrivit unui sondaj realizat la începutul luni iseptembrie, acest rating a coborât la doar 8%.

Foto: noi.md

1 Comment

  1. Pai oamenii nu-s prosti, ei vad ca acest individ s-a folosit de ei pentru a se lansa in politica. Nu ar fi rau, daca nu s-ar comporta ca un badaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*