Năstase, în febra preelectorală. Se consideră „un candidat potrivit la funcția de președinte”

Andrei Năstase, liderul cu „soveste” al Partidului DA, se crede un candidat potrivit la funcția de șef de stat. Anterior, acesta a spus în repetate rânduri că și-ar dori cea mai înaltă funcție în stat. „Ce soldat nu vrea să ajungă general?”, se întreba odată finul oligarhului Victor Țopa.

Făcând trimitere la ultimul apel al lui Andrei Năstase, Infotag scrie că liderul DA este convins că va putea fi președinte și va fi în stare să creeze o echipă competentă, iar sarcina sa principală, potrivit apelului, este „de a elibera ţara de sub actualul regim oligarhic și criminal”.

Andrei Năstase a promis, după cum scrie Infotag, că „va face tot ce este posibil ca să obțină încrederea poporului cu care împreună să poată scăpa ţara de regimul Plahotniuc și să nu admită revenirea regimului criminal”.

Mesajul lui Năstase poate fi tratat ca o frustrare personală sau o frustrare a Platformei-partid DA și a Țopilor, dacă este adevărată informația vehiculată în presă precum că negocierile privind selectarea candidatului unic se desfășoară cu scântei, pe motiv că PAS și PLDM fac front comun pentru a fi selectată Maia Sandu.

Unii experți sugerează că Năstase a intrat în perioada campaniei electorale preliminare sau a așa-numitor „Primaries”, iar fundalul informațional despre Năstase din ultima perioadă, inclusiv vizita sa la Washington, au fost „forțate” pentru a aduce vizibilitate pozitivă liderului DA, precum și de a-l arăta ca fiind un candidat mai popular decât Maia Sandu, ultima bucurându-se de o mai mare vizibilitate în mass-media.

Captură video: tv7.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*