Natalia Morari lansează provocator o nouă emisiune | video  

Cunoscuta jurnalistă Natalia Morari lansează un nou produs media la postul de televiziune TV7. Viitoarea emisiune are genericul INTERPOL și va debuta la 12 martie, comunică Puterea.info.

Emisiunea este o producție TV a companiei „Media Sapiens”, fondată de jurnalista Natalia Morari.

Autoarea viitoarei emsiuni a publicat pe pagina sa de Facebook un spot de promovare a noul produs jurnalistic, fără însă a se referi la formatul și caracterul emisiunii INTERPOL.

De asemenea, „Media Sapiens” a anunțat că relansează, începând din 2 martie, emisiunea de dezbateri „Politica”.

Puterea.info amintește că la finele lunii decembrie trecut, Natalia Morari a anunțat despre suspendarea talk-show-ului „Politica” de la TV 7 pe care l-a moderat împreună cu Igor Boțan timp de circa doi ani.

Junalista declara atunci că vrea să facă o pauză de două-luni, pentru ca să revină cu două proiecte TV noi: unul de limbă rusă şi altul de limbă română. „Vreau să revin cu ceva nou, în alt format”, afirma Natalia Morari.

Anterior, Natalia Morari a moderat emisiunea de dezbateri politice „Fabrika” de la „Publika” TV. La finele anului trecut, Clubul de Presă de la Chișinău a inclus-o pe Natalia Morari în topul celor mai buni zece jurnaliști ai anului 2014.

Foto: captură YouTube.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*