Nici o surpriză; Rusia va reprezenta R. Moldova la Eurovision!

Trupa transnistreană DoReDoS va reprezenta R. Moldova, în acest an, la Lisabona, la Eurovision Song Contest 2018. DoReDoS a obținut aseară, în finala națională a concursului, punctajul maxim al juriului și al telespectatorilor.

DoReDoS va interpreta la Lisabona piesa „My Lucky Day”, scrisă de megastarul rus Filip Kirkorov, care a fost aseară la Chișinău să-și susțină favoriții. În ajunul finalei concursului, Kirkorov a avut o întâlnire cu președintele Igor Dodon.

16 finaliști au concurat în finala națională a Eurosvision, organizată de Compania Teleradio Moldova.

La Lisabona, DoReDoS va concura în a doua semifinală, la 10 mai a.c., alături de Rusia, Serbia, Danemarca, România, Australia, Norvegia, San-Marino, Olanda, Muntenegru, Suedia, Ungaria, Malta, Letonia, Georgia, Polonia, Slovenia și Ucraina.

Finala Eurovision Song Contest de la Lisabona va avea loc la 12 mai. La ediția din acest an vor participa interpreţi din 42 de ţări.

Amintim că trupa DoReDoS din Râbnița a câștigat în septembrie 2017 Concursul de cântec „Novaia Volna”, care a avut loc la Soci (Rusia). Interpretul și producătorul rus Filip Kirkorov s-a numărat printre jurații acelui concurs. Președintele Igor Dodon i-a acordat fiecărui membru al trupei titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului – medalia „Meritul Civic”.

Punctajul juriului

Punctaj televoting

Punctaj final

Foto: trm.md

 

1 Comment

  1. Sa mai zica cineva ca Rusia nu influienteaza cu nimic RM, dar se vede clar ca influenta este foarte mare si cred ca in loc sa facem piar cuiva mai bine se cheltuiau acesti bani pentru a ajuta niste copii talentati care nu au posibilitatea de a face muzica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*