Nicolae Timofti: nu v-am arătat nici rana, nici sângele și nici nu port pică nimănui

La final de mandat, președintele Nicolae Timofti a făcut apel la adresa jurnaliștilor și oamenilor de creație în care sugerează că pe durata mandatului său a fost victimă a linșajului mediatic.

„Un jurnalist scrie cu sufletul său, dar trebuie să citească cu sufletul altora. Să știți că un cuvânt, scris, spus, poate provoca o hemoragie mai mare decât cel mai ascuțit tăiș”, a menționat Timofti în apelul său.

„Mi-e greu să vă spun de câte ori am simțit acest tăiș, dar, din respect pentru meseria voastră, în spiritul valorilor democratice, nu v-am arătat nici rana, nici sângele și nici măcar nu port pică nimănui”, a continuat președintele.

Potrivit lui Nicolae Timofti, un jurnalist face istorie, care însă nu poate fi făcută din linșaj mediatic, din minciună și manipulare.

Președintele Nicolae Timofti a îndemnat presa la onestitate și corectitudine.

Foto: presedinte.md

3 Comments

  1. Timofti a trebuit să înțeleagă că funcția pe care a luato, prevede permanent atacuri mediatice, trebuia să-și asume așa risc, mai ales în Moldova un de presa lucrează numai la comandă, mai ales cea a lui Filat, hrănită din miliard.

  2. Pînă la urmă nu cred eu că Timofti a fost un presedinte rău, cel putin după era lui Dodon ne vom ruga la un nou Timofti la presedenție

  3. Timofti nu a făcut nimic timp e patru ani și a mai avut nasul să umble cu minciunile! Ei las că va rămâne în istorie ca un mincinos și un mormoloc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*