Nicolae Timofti: vă rog să mă scuzați…

Ex-președintele Nicolae Timofti cum a fost așa și a rămas: ezitant și neclar în declarații. Cel puțin asta reiese din răspunsul pe care l-a dat Timofti publicației Timpul, care l-a contactat pentru a-l întreba dacă referendumul anti-Chirtoacă este un joc politic sau necesitate.

„Vă rog să mă scuzați, dar eu nu comentez și nici nu mă implic în jocurile politice. Deoarece, de câte ori Timofti a spus ceva, declarațiile sale au fost întoarse invers. Vă doresc succes. La revedere”, a declarat sec ex-președintele.

Amintim că pe durata mandatului său de președinte, Nicolae Timofti a fost criticat adesea pentru că era rezervat în declarații. În același timp, chiar și puținele declarații (nu cele oficiale, pregătite) ale președintelui Nicolae Timofti erau certate adesea cu logica, devenind subiecte de bancuri.

Nicolae Timofti a fost al patrulea președinte. El a fost ales la 16 martie 2012 după o perioadă lungă de criză politică. Mandatul său s-a încheiat în primăvara anului 2016, dar a exercitat interimatul până la sfârșitul aceluiași an, când funcția de șef al statului a fost preluată de socialistul Igor Dodon.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*