Nouă polițiști de frontieră s-au învrednicit de Bereta de Onoare

La cea de-a V-a ediție a concursului Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră s-au remarcat alți nouă polițiști de frontieră, care au dat dovadă de perseverență, curaj și rezistență.

La start pornind 32 de finaliști, însă au reușit să reziste până la ultima etapă doar nouă. Cei nouă s-au ales cu Bereta de Onoare.

O premieră a concursului a fost participarea unei angajate a Poliției de Frontieră, reprezentantă a Direcției regionale EST care a parcurs tot itinerarul și a trecut cu brio toate probele, doar că puțin i-a trebuit să intre în timpul preconizat și să lupte pentru beretă și în alte etape.

Conform programului de concurs, cei 32 de polițiști de frontieră au fost supuși la trei etape. Prima a fost crosul cu diverse bariere pe parcurs: sărituri, căratul munițiilor, trecerea cursului de apă, pasul de gâscă, flotări, târâș. Ulterior, cei încadrați în timp și-au demonstrat măiestria la trageri din AK-74. Doar 12 dintre ei s-au prezentat în ring luptând între ei și cu angajații care anii trecuți au obținut Bereta.

În total, 52 polițiști de frontieră dețină Bereta de Onoare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*