O tânără bănuită de proxenitism, reținută pe Aeroportul din Chișinău

Polițiștii de frontieră de comun cu procurorii au identifica și rețină în flagrant o tânără moldoveancă, bănuită de proxenetism. În timpul reținerii, aceasta însoțea o altă conațională pe care reușiseră să o racoleze de pe rețelele de socializare.

Pe rețelele de socializare, aceasta identifica tinere și le îndemna la practicarea prostituției în Turcia, convingându-le că activitatea lor va fi bine plătită.

Ca urmare, în data de 18 mai curent, pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost creat un filaj al acțiunilor moldovencei, care reușiseră să identifice o victimă și împreună urmau să ajungă în Turcia.

Persoanele în cauză s-au prezentat la cursa Chișinău-Istanbul și doar după trecerea formalităților de control al frontierei, echipa de anchetă a acționat și tânăra, bănuită de proxenetism, a fost reținută.

În cadrul audierilor, cetățeanca R. Moldova de 23 de ani a relatat în amănunte planul său deconspirat la frontieră, recunoscându-și vina. Aceasta este locuitoare a satului Tudora, raionul Ștefan-Vodă și educă doi copii minori.

Foto: border.gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*