Oferta comuniștilor

Fracțiunea parlamentară a PCRM a adresat altor patru fracțiuni (PSRM, PLDM, PDM și PL) o scrisoare deschisă în care propune demararea procesului de negocieri în vederea formării unui Guvern al Consolidării Naţionale, comunică Puterea.info.

Comuniștii doresc ca în acest proces să participe toate forţele politice reprezentate în Parlament. Scopurile şi sarcinile, potrivit PCRM, trebuie să fie comune: combaterea corupţiei, bunăstarea populaţiei, crearea unor noi locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii.

Comuniștii menționează în scrisoarea deschisă că „doar un Guvern liber de indicaţiile liderilor politici este în stare să soluţioneze situaţia catastrofală din ţara noastră”.

„Premierul şi Guvernul trebuie să reprezinte interesele poporului şi a statului şi nu a unui sau altui lider politic. PCRM propune partidelor politice să depăşească contradicţiile care împiedică dezvoltarea ţării şi ameninţă statalitatea moldovenească. Comuniștii invită fracţiunile parlamentare la un dialog deschis cu privire la formarea Guvernului”, se arată în scrisoarea deschisă a PCRM.

 

Foto: omg.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*