OPINIE. Ipocrizie fără margini a lui Andrei Năstase față de mama sa

„In temeiul art.252, 254 din Cod Civil al Republicii Moldova, incredintez Dlui Cutărescu sa ma reprezinte si sa incheie din numele meu urmatoarele…”, asa incep majoritatea procurilor generale autentificate notarial in Republica Moldova.

O asa imputernicire si incredere ar fi primit si Andrei Nastase de la propria mama, insa ce a urmat este de un dosar penal cu multe file.

Procura in sine inseamna acordarea increderii si imputernicirea unei persoane sa infaptuiasca unele actiuni din numele reprezentatului, insa despre acestea trebuie sa cunoasca si persoana care si-a pus semnatura pe document. Andrei Nastase, cunoscut deja pentru implicarea in mai multe scheme dubioase alaturi de Topi, Vlad Filat si Ion Sturza, ar fi incheiat din numele mamei sale mai multe tranzactii financiare si imobiliare, despre care sarmana femeie nu cunoaste nimic.

Actiunile lui Andrei se califica abuz de incredere. Or, daca mama a fost atrasa in jocuri offshore fara sa stie, aceste tranzactii sunt dubioase si merita sa fie urmarite penal.

La acest subiect, ieri am urmarit un reportaj facut acasa la mama lui Andrei, in care apare femeia povestind ca nu stie nimic despre milioanele trecute prin conturile ei si nici despre alte actiuni savarsite din numele ei. Ea a rugat, prin intermediul jurnalistilor, sa fie transmis fiului ei mesajul ca nu i-a transferat nimic, iar din putinul pe care-l are aduna cu greu bani de o interventie chirurgicala.

Acest Andrei, lider politic de pe malul Bîcului, a abuzat de increderea mamei sale si a uitat de ea si de grija ei ca un laș. Daca el se considera lider in societate cu asa antecendente… apoi halala de viitorul sau politic!

Oameni buni, nu luati exemplu de la Andrei Nastase. Aveti grija de parinti si nu-i bagati in prostii, deoarece lucurile uneori pot lua o intorsatura urita. Ce a facut Andrei cu mama lui este de condamnat.

Daca tot suntem la capitolul despre demnitatea lui Andrei Nastase, vreau sa amintesc aici si despre Jurnal TV. Nastase cu voce ridicata tipa la TV si de pe scena PMAN ca postul de televiziune JTV este al poporului, insa de fapt in spate sta o singura persoana – Victor Topa, nasul lui Nastase.

Nastase_gandrabur.ne

Probele despre Nastase ar trebui sa fie suficiente sa intelegeti ca sunteti folositi de acest nou lider politic. Fiecare dintre voi puteti sa ajungeti victime, la fel cum a ajuns persoana care i-a dat nastere lui Andrei.

Corneliu Gandrabur

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*