Partidul lui Leancă se declară mulțumit de rezultatul alegerilor

Partidul Popular European din Moldova (PPE), condus de ex-premierul Iurie Leancă, se declară mulțumit de rezultatul alegerilor și consideră că acestea au demonstrat clar că vectorul european de dezvoltare rămâne o prioritate pentru Moldova, comunică Puterea.info.

Formațiunea a mulțumit cetățenilor pentru susținere în alegeri și precizează că au fost aleși 60 consilieri raionali din partea Blocului PPEM , șase în Chișinău și un consilier în Bălți, 27 de primari și 512 consilieri locali în satele și orașele din Moldova.

„Rezultatul pe care l-am obținut este unul bun, care a confirmat așteptările noastre realiste, având în vedere faptul că ne-am pornit în aceste alegeri cu o formațiune politică în curs de constituire, fără logistica necesară, fără bani, dar cu multă încredere și entuziasm”, se arată într-o declarație a PPE.

Formațiunea politică susține că în aceste alegeri a trebuit să facă față presiunilor exercitate de partidele care controlează anumite instituții ale statului, să rezistăm în față unor metode nedemocratice de competiție politică.

Foto: ppe.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*