PAS ar putea boicota alegerile parlamentare

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu nu exclude că formațiunea sa politică ar putea boicota alegerile parlamentare viitoare dacă fi adoptat sistemul mixt electoral.

„Dacă se va aproba o lege care este în detrimentul democrației, vom analiza dacă merită să participăm în viitoarele alegeri parlamentare”, a declarat, aseară, Maia Sandu, la postul TVC21.

Maia Sandu a declarat că cei care insistă că sunt pro-europeni și pro-democrație trebuie să-și asume aceste consecințe.

Mai mult, Maia Sandu a admis că în R. Moldova s-ar putea repeta scenariul ucrainean (Maidanul –n.r.), dar, a spus politiciana, „sperăm să nu se ajungă acolo”.

Foto: captură video (tvc21)

3 Comments

  1. șnormal că ar putea boicota! ARDE C… – ea nu are destui candidatți pentru funcții normale – îi pare că va putea personal să puie pe liste în parlament persoane necunoscute pentru restul țării!

  2. Maia Sandu nu respecta cele spuse de europeni si Comisia de la Venetia? Deoarece anume acestea au cerut sa fie organizate dezbateri publice la care sa participe toate partidele de opozitie. Acui interese in cele din urma le reprezinta Maia Sandu?

  3. PAS ar putea suge p*** cu toate capriciile lor! Cine se cred, de cu vor sa participe la dezbaterile pe care le-a cerut Comisia de la Venetia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*